Paluu Lumenen ihonhoitoon ja meikkeihin sitten lapsuuden.

by Miia Nikunen
Miia Nikunen

Paluu Lumenen ihonhoitoon ja meikkeihin sitten lapsuuden.

Tällä hetkellä minulle Lumene on kovassa käytössä. Nuorempana käytin Lumenea sen huokean hinnan vuoksi. Nyt aikuisiällä löysin uudelleen brändiuudistuksen/ tuotesarjojen uudistuksen myötä.

Miia Nikunen

Vuosi sitten ihastuin Invisible Illumination sarjan meikkeihin. Pienet lasipurkit nestemäisessä muodossa olivat ihania raikkaita ja jättää meikin ihanan kevyeksi. Ihania kesää vasten.
Ensin ostin väriseerumin ja primerin jossa on muuten 30suojakerroin. Se on tärkeää muistaa suomessakin että käyttää suojakertoimellisia tuotteita.

Ihastuin näihin ja ostin varjostus, valo ja poskipuna dropsit ja peiteaineen, joka muuten peittää hyvin vaikka on ihanan kevyt ja valoa heijastava. Mun ihan jokapäiväinen luottotuote vaikka en muuta meikkiä laittaiskaan. Siinä vielä ihana pehmeä pyöreä ablikaattori jolla on helppo levittää ainetta.
Lasipurkit ei kuitenkaan ollut hyvä mun kiiteiseen matkustelurlämään ni oli saatava jotain niiden tilalle matkoille. Lumenelta löytyi myös ihana voidemainen paletti missä valo ja poskipunat:) Sillä saa ihanan raikkaan ja kuulaan näköisen ihon, tää tuote reissaa aina matkassa peitepuikon kanssa.

 

Vuoden alusta pääsin myös mukaan kouluttautumaan Lumenen konsulenttitöihin.
Pääsin tuhustumaan läpikotaisin kaikkii ihonhoito linjoihin. Tuli todella paljon uutta tietoa tästä kotimaisesta merkistä. Raakaaineet ja niiden vaikutukset ihoon olivat todella mielenkiintoisia. Luonnon raakaaineita. Lumene on Vegaaninen tuotesarja lukuunottamatta värikosmetiikkaa. Tärkein raakaaine on pohjoisen lähdevesi.
Koulutuspäivä oli todella mielenkiintoinen ja antoisa.
Olin super onnellinen kun sain todella kattavan paketin koulutuksen jälkeen testatavaksi eri tuotelinjoista ja meikeistä.
Näistä on tullut jokapäiväiseen elämään ihonhoitorutiineja. Minun iholle sopii todella hyvin.

You may also like

Leave a Comment