Kasvohoidoista apua vai humpuukia?

by Miia Nikunen

Itse huomasin tässä parin vuoden sisään muutoksia kehossani sekä myös kasvoissani, etten olekkaan enää kaksikymppinen..millon sitten hyvä alkaa käyttämään anti ageing tuotteitta? Tai käydä kasvohoidoissa?

Kasvohoitoja on paljon erilaisia ja eri käyttö tarkoituksiin ja eri ikäiselle ja myös kaikille sopivia. Varsinkin nyt talvella kun iho on kuiva on ihana ottaa kosteuttavia hoitoja ja ravita iho täyteläisillä tuotteilla. Myös se ihon kuorinta on tärkeää jotta saadaan poistettua sitä kuollutta ihosolukkoa ja tuotteet imeytyvät paremmin. Sillon kun kotikonstit eivät riitä esim. kemiallinen kuorinta on hyvä mutta pitää muistaa että iho kuorii n.viikon joten tärkeitä menoja ei sillon kannata ottaa ja iho pitää suojata hyvin auringolta.

Kevyempi hoito esim Mantelihappohoito joka on pinnallinen kuorinta ei vaadi toipumista. Itselleni tuli erään lääkkeen aikana ihoon pigmentti läikkiä ja nyt yrittänyt niitä hoitaa erilaisilla niin kotikonstein kuin kosmetologin avustuksella. Tuntui toivottomalta että saanko noita koskaan pois..tuntui että sai hetkellisesti vaaleammiksi mut palasivat hetken päästä takaisin.

Nyt lääkkeen lopetuksen jälkeen kokeilin kasvohoitoja uudelleen: Kokeilin kemiallisen kuorinnan, jossa iho tuntui ekat 2päivää todella kiinteältä ja sileältä(kuin vauvan peppu), mutta sitten alkoi kuoriutua. Irroitin ihon palasia pinseteillä isoja liuskoja?Sillon hyvä levittää kuivalle iholle aloeveraa. Tämä hoito hävitti läikkiä huomattavasti. Tämä olisi hyvä tehdä sarjahoitona, jotta saadaan pidempiä ja näkyvämpiä tuloksia.

Lisäksi timanttihionta auttaa myös tasoittamaan ihon väriä ja tämän tein nyt ennen mantelihappohoitoa. Melkein olen jo päässyt eroon läikistä ja ihon väri tasoittunut ja näyttää kuulaalta.

Itse Käyn Natalia Neuvosella NN Esteticillä Hietalahdenrannta 11.

Miia Nikunen

Viimeksi kokeiltiin Natalian kanssa minulle israelilaisilla tuotteilla tehtyä kosteuttavaa hoitoa joka stimuloi pintaverenkiertoa. Kyllä senkin hoidon jälkeen iho tuntui hehkuvalta. Ja onhan se ihana fiilis olla kauneushoitolassa hemmottelussa ja ottaa omaa aikaa.. Seuraavaksi mun lemppari tuotteista;) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!!!

You may also like

Leave a Comment