Dubai!

by Miia Nikunen

Dubai on matkakohde, jossa olen käynyt useammin. Ensimmäisen kerran jo 2000-luvun alussa, jolloin oli vielä vain muutama tie ja hotelleja. Sillon työskentelin siellä edustamassa maatamme siellä, seuraavana vuonna veinkin tytöt, jotka olivat voittajakolmikko kauneuskilpailussa,  jota järjestin.

Dubai kohteena on mielenkiintoinen nähdä tasaisin väliajoin, nimittäin kaupunki muuttuu joka kerta ja lisää vaan rakennetaan.

Syntymäpäiväreissu

Kone lähtee yöllä kohti Dubaia. On oikeastaan hyvä aika lähteä sillä koneessa olo ajan voi käyttää nukkumiseen, jos siihen pystyy..

Matkan tarkoitus on lähteä viettämäön syntymäpäivääni Dubain lämpöön.

Tulin juuri Ateenasta ja kävin välissä kotikaupungissani Turussa juhlimassa synttäreitä perheen ja ystävieni kesken.

Vähän tuo juhlinta ja valvominen on verottanut tätä vireystilaa joten uni tulee helposti koneessa. Lento meni yllättävän kivuttomasti..

Aamulla kone laskeutuu Arabiemiraatteihin ja onneksi on taksikin varattu etukäteen joten ei tartte jäädä niitä säätämään kentälle.

Tällä kertaa hotelli joka on valittu ekaksi 4päiväksi on uusi vasta valmistunut Canal Central Bay Hotel Business Bayssa.

Saavuttuamme hotellille hotelli näyttää kivalle, mutta on keskellä rakennustyömaita..huone sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja maisemat olivat upeat..Bur Al Kalifa näkyy suoraan ikkunasta sekä kanaali. Hotellin vieressä ei ole oikeastaan mitään, muita hotelleja vaan, joten Taxin käyttö välttämätöntä täältä hotellilta. Tosin taxihan on edullinen Dubaissa.

Business Bay

Canal Central Hotel
Miia Nikunen

Eka päivä menee hotellin poolilla Dubai Malilla pyöriessä.

Miia Nikunen

Sit onkin synttäriaamu..???

Päätän nauttia oikein pitkän kaavan mukaan aamiaisen jonka jälkeen jälleen pool kutsuu..siellä coctail synttärin kunniaksi, altaalta kun pääsen huoneeseen, odottaa siellä kokonainen synttärikakku hotellilta.

Nam?vaikka en kakuista erikoisemmin tykkääkään(lukuunottamatta porkkana ja juustokakkua)..

Sit olikin aika laittautua iltaa varten ja synttäri sushi dinner Buddha Barissa ja coctailit Siddharta Loungessa jossa taas tuli synttärikakku yllärinä:)

Buddha Bar

Siddharta Lounge

Ilta meni kuitenkin rauhallisesti ja yökerhot jäivät väliin.

Päivä alkoi taas kutakuinkin saman kaavan mukaan mutta tänään oli aika käydä Mall of Emiratesissa ja cheececake Factoryssä juustokakulla..siinä voi samalla katsella kun turistit laskee ostoskeskuksen sisään rakennetussa laskettelukeskuksessa.

Perjantaina olikin vuorossa omassa hotellissa Allas bileet..siellä törmättiin sattumalta myös suomalaiseen tuttuun ja kävimmekin allasbileiden jälkeen Sushilla aivan ihanassa paikassa ja Sushi maistui taivaalliselta. Itse emme olisi tätä paikka ikinä löytäneet..?

Miia Nikunen

Vaihdoimme loman aikana  myös hotellia ja vikat 4päivää vietimme Dubai Marinan alueella.

Beach clubit ovat Dubaissa myös kokemisen arvoisia. Kävimme Barasti beachillä sekä Drift beach clubilla.

Barasti oli kiva chilli päivä jossa naisille vapaa sisäänpääsy sekä kaikki juotavat ja syötävät puoleen hintaan.

 

Barasti Beach

Barasti Beach

Täältä alueelta löytyy rannan lisäksi myös uimaallas alue. Myöhemmin illalla ravintola alkoi täyttyä illallisasiakkaista.

Drift Beach Club

Drift Beach Club

Drift Beach ClubDrift Beac ClubMiia Nikunen

Tämä beach club oli juuri mitä olin toivonutkin. Tästä jo ensivaikutelma ylitti odotukset.

Täällä oli ihana viettää vikaa lomapäivää.

Tänne myös kavereita liittyi seurueeseen ja juhlimme toistamiseen syntymäpäiviä ja illalla kävimme kaverin kotona vierailulla ja vielä pyörähtämässä yökerhossa.

Sit olikin jo aika lähteä kotimatkalle.

Ei pettänyt Dubai tälläkään kertaa..?

You may also like

Leave a Comment